Vumos Corporation
Vumos Green Kivirakentaminen

Vumos Green Kivirakentaminen

Vumos Green Kivirakentaminen

KESTÄÄ KATSEITA JA AIKAA


Vumos Green Kivirakentaminen on valmis iskemään kiilansa kiveykseen, oli kyseessä sitten graniitti, betoni tai liuskekivi. Rakennamme pihan, joka kestää katseita, syksyn sateet ja talven pakkaset.

Kivirakentaminen ei ole kevyttä hommaa, mutta koulutetut ammattilaisemme saavat sen näyttämään helpolta. Tehokkaat ja toimivat työkalut yhdessä ammattiosaamisen kanssa takaavat laadukkaan lopputuloksen aikataulua kunnioittaen.

Toteutamme ammattitaidolla myös julkiset alueet kuten parkkipaikat, liikenneympyrät, liikenteenjakajat ja viihtyisät sekä kulutusta kestävät kävelykadut kaupunkien keskustassa. Istutusaltaat ja erilaiset kivipinnat yhdistettynä osaavaan viherrakentamiseen tekevät Vumos Greenin palvelusta omaa luokkaansa sillä saat toimivaan lopputulokseen kaikki palvelut yhdeltä toimijalta.

Yksityisillä pihoilla yhdistämme modernit materiaalit, luonnonkivet ja puupinnat ajattomaksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi – rakkaudella yksityiskohtiin – kuin tekisimme omaa pihaamme!

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hakea sopivaa ja joustavaa rahoitusta yhteistyökumppaniltamme alla olevan linkin kautta.

”Valitsen mieluummin yhden toimittajan kuin monta eri toimijaa. Silloin ei tarvitse miettiä aikataulujen yhteensovittamista ja urakkarajoja.”

– Petri Piirainen, Sotkamon Rakennus OyKIVITYÖT
KIVITYÖT

KIVENKOVAA OSAAMISTA

MAARAKENNUS
MAARAKENNUS

PAREMMILLE PERUSTUKSILLE

VIHERALUEET
VIHERALUEET

JUURISTA LÄHTIEN VARMEMPI

SUUNNITTELUA
SUUNNITTELUA

AINA ASIAKASTA KUUNNELLEN


KUVAGALLERIA ERI PROJEKTEISTA

Tässä on vain pieni otos kaikista toteuttamistamme paikoista. Jos haluat katsoa kuvia suurempana, voit klikata niitä hiirellä.


KULKUVÄYLIEN STABILOINTI

Kivituhka on monessa kohteessa yleinen ja edullinen valinta pihan kulkuväylien ja parkkipaikan pinnoitteeksi. Luonnollinen kiviaines tiivistyy helposti estäen rikkaruohojen kasvua, mutta valinnalla voi olla myös kääntöpuolensa. Kuivina kausina pinta on helposti pölisevää ja materiaalia kantautuu kengissä myös kostealla säällä sisätiloihin.

Edullinen ja pölyhaittoja vähentävä vaihtoehto on pinnan stabilointi ympäristöystävällisellä Dust/Blokr SB pölynsidonta-aineella. Käsittelyn voi tehdä jopa itse, mutta Vumos Greenin tiimi auttaa sinua toteuttamaan myös suurempien pintojen käsittelyn ammattitaidolla.


Video käynnistyy YouTuben kautta jolloin hyväksyt automaattisesti heidän palvelun käyttöehdot.