Vumos Corporation
Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus

MyVumos.com sivuilla myytävillä tuotteilla on yleinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit perua tilauksesi ilman että sinun tulee antaa meille siitä perusteluja. Vaihto- ja palutusoikeutesi aika lasketaan tuotteen vastaanottamisesta, tai useammassa erässä lähetettyjen tuotteiden osalta, kun viimeinen osalähetys on otettu vastaan, myös siinä tilanteessa kun tuotteet on otettu vastaan jonkun muun kuin tilaajan puolesta, esimerkiksi työmaalla tai varastolla.

Huomioithan että rahtilähetysten palauttaminen on maksullista. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset. Mikäli haluat, että palautus noudetaan kotoasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tällöin veloitamme palautuksesta aiheutuneet kulut.

Tilausta vastaanottaessasi tarkista heti, että lähetys ja sen sisältämät tuotteet ovat kunnossa. Jos huomaat vaurioita, tee asiasta välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusyhtiölle. Tämän jälkeen ota yhteyttä myös asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen, tai varaosan toimittamisesta.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen myös maksuttomana asiakaspalautuksena varastollemme vaihdettavaksi ehjään tai oikeaan. Ota yhteyttä asiakasplaveluun, jotta voimme järjestää viallisen tuotteen maksuttoman palautuksen.

Rajoitukset ja seuraamukset palautusoikeudesta

Kun haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, saat meiltä maksamasi tuotteen hinnan takaisin. Mikäli tuote muuten on kunnossa ja vastaa tuotekuvausta, eikä ole viallinen, vastaa asiakas tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Maa-aineksien palauttamisesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas. Irtotavara tarkistetaan aina vaaalla palautuksen yhteydessä painon vuoksi. Huomaathan että kosteuspitoisuuden vaihtelusta johtuen palautetun tuotteen hinta ei välttämättä vastaa suoraan ostohintaa.

Myös rahtitavarana lähetettävien pölynsidonta- ja maanstabilointituotteiden palauttamisesta vastaa asiakas, mikäli tuote muuten on kunnossa ja vastaa tuotteen kuvausta.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Tällaisia tuotteita ovat mm:

 • tilauksesta valmistetut maa-ainekset ja kasvualustat
 • tuotteet jotka tilataan valmistajalta asiakkaan vaatimusten mukaan
 • puutarharakentamisessa tilauksesta valmistetut terassit ja muut tilatut rakenteet
 • tuotteet, jotka eivät enää ole alkuperäispakkauksessa tai joiden testaaminen on aiheuttanut huomattavan arvonalennuksen
 • teollisuuspalvelut

Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan.

Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Palautusohjeet

Pakkaa tuotteet huolellisesti, laita tuotteiden ympärille reilusti pehmustetta. Avatut tuotepakkaukset tulee sulkea siististi, tuotteita ja pakettia vaurioittamatta.

Mikäli tuote vaatii erillisen noudon, asiakas vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuneista kustannuksista.

MyVumos.com maksaa lähetyskulut, mikäli saamasi tuote on vaurioitunut. Palautusten käsittely kestää korkeintaan kaksi viikkoa.

Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia. Mikäli haluat vaihtaa palauttamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, palauta edellinen tuote ohjeidemme mukaisesti ja tee uusi tilaus MyVumos.comissa.

MyVumos.com ei ole vastuussa huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattujen tuotteiden vahingoittumisesta. Asiakkaasta johtuvista virheistä aiheutuneet kustannukset peritään Asiakkaalta.

MyVumos.com pidättää oikeuden periä kustannukset Asiakkaalta, mikäli asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään lähetys- ja käsittelykulut. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava seurantatunnus on ainoa keino lähetyksen todistamiseksi. Palauttamalla tuotteita hyväksyt MyVumos.comin palautusehdot.

Palautuksen hyvitys maksetaan samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu verkkokaupassa. Jos olet maksanut tilauksesi laskulla, luottokortilla tai PayPalilla, saat sähköpostiisi ilmoituksen kun palautuksesi on käsitelty ja maksu laitettu palautumaan. Käsittelyn jälkeen kestää muutama pankkipäivä, jotta hyvitys näkyy maksutavallasi

Asiakaspalvelun toimistolla tavoitat ma-pe klo 8-15 sähköpostitse info@vumos.fi tai puhelimitse +358 20 734 9840

Ulkomailta soitettaessa hinta muodostuu paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Palautusvaihtoehdot

Postipakettina: Kirjoita palautuspaketin päälle osoitteeksi:

 • Vumos Oy
 • Palautukset / Kajaani
 • Varastokatu 5
 • 87100 Kajaani, Finland

Vie palautuspaketti Postin palvelupisteelle. Pyydä palautuksen lähettämisestä aina kuitti, ja säilytä sitä kunnes olet saanut ilmoituksen hyvityksestä tai uuden tuotteen. Muista laittaa mukaan vapaamuotoisesti kirjoitettu ja täytetty palautuslomake.

Rahtipalautus tulee tehdä osoitteeseen:

 • Vumos Oy
 • Palautukset / Karanka
 • Ruuhijärventie 91
 • 87900 Kajaani

Palautus varastolle tai myyntipisteeseen

Voit palauttaa tilaamasi, käyttämättömän tuotteen myös Vumoksen Kajaanin toimipisteeseen tai suoraan varastolle. Laita tuote huolellisesti alkuperäiseen myyntipakkaukseen, ja täytä mukaan vapaamuotoinen palautuslomake. Kun palautus on hyväksytty, tehdään hyvitys käyttämällesi maksutavalle verkkokaupan normaalin palautuskäytännön mukaisesti.

Tuotteen vaihto esimerkiksi toiseen tuotteeseen on mahdollista vain myyntipaikassamme, valikoimistamme riippuen. Mikäli vaihto toiseen tuotteeseen ei ole mahdollista, voimme muuttaa tuotteen ostohinnan myös lahjakorttiin, jonka voit lunastaa seuraavan ostoksesi yhteydessä.