Vumos Corporation
koneet & materiaalit

koneet & materiaalit

vumos maanrakennus konevuokraus urakointivumos maanrakennus materiaalitTeollisuuspalvelut kaikille yrityksille ja kaivosalallevumos suursäkki materiaali pakkaaminen haastava materiaalitvumos pakkaus kuljetus palvelut materiaali säkittäminen säkitys
TEOLLISUUSMATERIAALIT – SINÄ TUOTAT, ME PAKKAAMME

Kun sinulla on teollista materiaalia, joka on pakattava 500-2000 kg: n suursäkkeihin, olemme oikea valintasi sillä mobiiliratkaisumme sopii erinomaisesti suurempiin pakkausmääriin.

AUTAMME SINUA  LÖYTÄMÄÄN PARHAAN PAKKAUSRATKAISUN

Olipa sinun pussitettava materiaalia irtokasasta tai siilosta, voit luottaa meidän asiantuntemukseemme. Tarjoamme sinulle kaiken koneista työvoimaan, jotta voit pakata tahmeita ja hyvinkin haastavia materiaaleja tehokkaasti ja turvallisesti.

Hyödynnä asiantuntemustamme myös parhaan pakkausratkaisun löytämisessä ja hanki varastointi- tai kuljetusvalmiita irtotavarapusseja ilman, että sinun on erikseen palkattava työvoimaa siihen.

Jotkin materiaaleista voivat kovettua säiliöiden sisällä pitkäaikaisen varastoinnin aikana. Me hajotamme, murskaamme, seulomme ja pakkaamme materiaalin uudelleen sinulle. Haastavia materiaaleja varten tutustu meidän isoon säkitysasemamme    


Kun tarvitset lastauspalveluja tuotantoalueelle irtotavaralle, säkeille tai muulle lastille, olemme apunasi.

Jos sinulla on irtotavaraa, säkkejä tai muuta rahtia lastattavana kuorma-autoihin, juniin, laivoihin tai kontteihin, anna meidän auttaa.

Hoidamme lastauksen tai purkamisen ja kaikki tarvittavat lähetyspaperit puolestasi.  


FIBCS:N TURVALLISET KÄSITTELYOHJEET – KATSO VIDEO FIBCS:N TÄYTTÄMISESTÄ JA TYHJENTÄMISESTA 

OLEMME LASTAAMISEN AMMATTILAISIA KAIKISSA PROSESSEISSA

Voit varata meidät joko pidemmäksi aikaa ja antaa meidän huolehtia logistiikkaketjustasi tai  hyödyntää osaamistamme vain muutaman tonnin verran.

Lastausvaatimuksestasi riippuen pakkaamme materiaalin ensin säkkeihin tai lastaamme sen kuljetusajoneuvoon irtotavarana. Huolehdimme kaiken materiaalin siirtämisestä kasasta varastoon konttiin – kunnes se on valmis kuljetettavaksi pois työmaaltasi.

Voit luottaa siihen, että työskentelemme turvallisesti, tehokkaasti ja vastuullisesti, vaikka tuotanto- tai kuljetusaikataulusi muuttuvat.


PARHAITEN SOPIVAN KONEEN LÖYTÄMINEN JA VALINTA SINUN TARPEISIIN

Onko sinulla vain lyhytaikainen tarve koneelle, ja sinulla on jo asiantuntijoita sen käyttöön?

Olemme asiantuntijoita ja tiedämme eron ”koneen” ja ”koneen” välillä ja autamme sinua löytämään asianmukaiset laitteet henkilöstösi tarpeisiin.

Koska emme edusta mitään tiettyä valmistajaa, valitsemme aina parhaat laitteet tarpeitasi varten.  

Saat tarvittaessasi myös koulutetun miehistön käyttöösi.


SINÄ AJAT JA TANKKAAT – ME HUOLEHDIMME KAIKESTA MUUSTA

Anna meidän etsiä, toimittaa, huoltaa, korjata ja tarkastaa kaikki toimintaasi tarvittavat laitteet puolestasi – sinun tarvitsee vain käyttää ja tankata konetta.

Tarjoamme myös turvallisuus- ja käyttäjäkoulutusta henkilöstöllesi, jos ette tunne laitteita etukäteen.      


MENESTYKSESI ALKAA VAIN YHDELLÄ NAPSAUTUKSELLA