Vumos Corporation
palvelut

palvelut

VALMIINA TOTEUTUKSEEN – URAKOINTIA ISOMPIIN JA PIENEMPIIN PROJEKTEIHIN

Kun tarvitset apua maa-aineskasojen tai teollisuusmateriaalin käsittelyyn, niiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen, haastavien nesteiden pumppaukseen, työmaahuoltoa, logistiikkapalveluita tai projektialueesi maisemointipalveluita, olemme palveluksessasi.

Tarjoamme sinulle koulutettua ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joka on valmis suorittamaan työn soveltuvin konein.


KONEET JA HENKILÖSTÖ – KÄSINVALITTU JA KOULUTETTU TARPEITESI MUKAAN

Sopimuspalvelumme on aina suunniteltu vastaamaan erityistarpeitasi: etsimme kalustoa ja koulutamme henkilökuntaa tarvittavien tehtävien suorittamiseen. Kaikki koneet on käsintestattu juuri sinun tarpeisiisi, joten saat käyttöösi aina parhaiten sopivat laitteet. Kaikki tarjoamamme koneet, kuten pyöräkuormaajat, kaivinkoneet tai trukit, huolletaan asianmukaisesti ja ne toimivat luotettavina koko työn ajan. Jos kone rikkoutuu, tarjoamme vaihdon ilman lisämaksua. Lisätietoja löydät kohdasta Machine & material handling


LASTAUSTA, PAKKAAMISTA JA KULJETTAMISTA

Teollisuuspalvelut kaikille yrityksille ja kaivosalalle

Me olemme ammattilaiset teollisuus- ja kaivosalan materiaalien käsittelyssä. Huolehdimme haastavien aineiden pakkaamisesta, lastaamisesta sekä kuljetuksesta tarpeiden mukaan.

Patentoitu mobiili ratkaisumme vaativiin tilanteisiin on suunniteltu, kehitetty ja käytetty monella kaivoksella ja soveltuu varmasti sinunkin tarpeisiin. Lue lisää kuinka mobiili ratkaisumme voi olla avuksi.


vumos mobile big bag filling station

Haluatko tietää kuinka MyVumos|360° palvelupaketti voi tehdä projektistasi menestyksekkään? Anna meidän kartoittaa yhdessä projektisi vaihtoehdot laittamalla meille viestiä!