Vumos Corporation
Vumos Green Puutarhasuunnittelu

Vumos Green Puutarhasuunnittelu

Kotini on linnani ja pihani on paratiisini.

Vumos Green puutarhasuunnittelu ja OmaPiha – palvelu pitää sisällään viherrakentamisen eri vaiheet aina suunnittelusta toteutukseen ja kasvuunlähdön seurantaan – näin pihastasi saadaan parempi paikka elää ja olla!

KASVAA ELÄMÄSI TARPEISIIN

Suunnittelu

Etenkin uudiskohteessa kannattaa pohtia piharatkaisuja jo talon ollessa suunnitteluasteella. Terassien ja portaiden sijoittelu, piharakennukset ja rakennuspaikan korko vaikuttavat pihasuunnitteluun, joten on hyvä ottaa kaikki kerralla huomioon. Kun talon ja piha-alueen pohjia kaivavalla maanrakentajalla on tiedossa tavoiteltu lopputulos ja viimeinen pintakerros, säästyy työtunteja ja näin ollen myös selvää rahaa.

Meiltä saat valmiin suunnitelman vanhan pihan paranteluun tai uudiskohteen rakentamiseen siinä laajuudessa kuin haluat ja pihabudjettisi rajoissa. Ajankohtaisen hinnastomme erilaisista suunnitelmista ja niiden sisällöstä löydät tämän linkin kautta.

Toteutus

Vuosien kokemus, laaja-alainen osaaminen ja kattava kalusto takaavat sen, että niin pienien kuin suurienkin pihojen potentiaali saadaan valjastettua parhaalla mahdollisella tavalla asukkaiden käyttöön. Olipa kyseessä maanrakennustyöt, kivityöt, nurmikon istutus tai kuntalla kattaminen, olemme alan ammattilaisia.

Toteutamme toiveidesi mukaan tehdyt suunnitelmat hellällä ja huolellisella otteella – kuin tekisimme omaamme!

Seuranta

Suomen pohjoiset sääolot saattavat toisinaan tuottaa yllätyksiä niihin varautumattomalle viherpeukalolle. Istutusajankohdalla ja jälkitöillä on iso merkitys niin nurmikon, omenapuiden kuin pensaidenkin kasvussa. Kasvun kannalta kriittisintä on istutuksen jälkeinen aika, joten tarjoamme osana OmaPiha-kokonaisuutta kasvuunlähtötarkastuksen ja -takuun sekä näiden edellyttämät huoltotoimenpiteet.

Tätä kaikkea on Vumos OmaPiha- palvelupaketti. Räätälöidään pihastasi juuri sellainen kuin sinulle sopii.


Kysy rahoitusvaihtoehtoja unelmiesi pihan toteuttamiseksi!

Mikäli toivelista on kasvanut suunnitteluvaiheessa, on myös hyvä tietää kuinka sen voi rahoittaa. Oheisen linkin kautta pääset tekemään suoraan hakemuksen ja laskea kaikki oman projektisi kulut.

  • Rahoitusta 2 500 € – 50 000 €
  • Maksa kerralla tai joustavasti erissä
  • Tee rahoitushakemus – saat päätöksen nopeasti
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
  • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku
  • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj


KIVITYÖT
KIVITYÖT

KIVENKOVAA OSAAMISTA

MAARAKENNUS
MAARAKENNUS

PAREMMILLE PERUSTUKSILLE

VIHERALUEET
VIHERALUEET

JUURISTA LÄHTIEN VARMEMPI

SUUNNITTELUA
SUUNNITTELUA

AINA ASIAKASTA KUUNNELLEN


INSPIROIDU KESÄÄN

Kun klikkaat kuvaa, aktivoit automaattisesti ulkopuolisen YouTube – palvelun hyväksyen sen käyttöehdot.