Vumos Corporation
Big Bag -suursäkkien täyttöasema

Big Bag -suursäkkien täyttöasema

JATKUVAAN TAI SATUNNAISEEN KÄYTTÖÖN

LIIKKUVA SÄKITYSRATKAISU, JOKA ON NOPEA OTTAA KÄYTTÖÖN PAIKAN PÄÄLLÄ

vumos mobile big bag filling stationvumos efficient mobile big bag filling station 300 bags per shift 24/7 available unlimited locationsvumos mobile big bag filling stationvumos mobiili säkitysasema helppo kuljettaavumos big bag filling material screening bucket easy simple safe mobile solutionvumos mobiili säkitys pakkaus asemavumos säkitys kontti mobiilivumos tupla duo mobiili säkitys big bag filling hihnasto kuljetushihna

Kun manuaalinen säkittäminen on yhtä kamppailua eikä automaatiolinja ole vaihtoehto, Vumos Big Bag -™ on ratkaisusi. Se on todella mobiili säkityskontti, joka on suunniteltu tahmeille tai kosteille materiaaleille, joita on tavallisesti vaikea pakata suursäkkeihin. Se palvelee sinua täydellisesti myös kuivan ja vapaasti virtaavan tuotteen kanssa. Asema on nopea ja helppo ottaa käyttöön paikan päällä vaikeissakin maasto-olosuhteissa. Voit käyttää sitä irtotavaran käsittelyyn tai kuorma-auton kuormalavalla jatkuvaa tai satunnaista säkitystä varten. Suoritat punnitus-, murskaus-, seulonta-, säkityss- ja näytteenottotoimet  nopeasti – kaiken yhdessä paikassa.

SATEESSA, LUMESSA TAI LOSKASSA

TEHOKASTA SÄKKIEN TÄYTTÖÄ ENNÄTYSAJASSA

Täytä jopa 300 säkkiä 8 tunnin vuorossa. Konttin rakennettuna se suojaa ihmisiä ja ympäristöä vaarallisilta materiaaleilta. Patentoitu ratkaisumme on osoittanut säkitysvarmuutensa ja toimivuutensa ulkona sateessa, lumessa ja loskassa.

KÄYTÖSSÄSI 24/7 + 365 ILMAN HUOLTOKATKOJA

TOIMII LUOTETTAVASTI SÄÄSTÄ JA PAIKASTA RIIPPUMATTA

  • Tuote voidaan syöttää säkitettäväksi kuljetinhihnan tai pyöräkuormaajan kautta. Seulonta estää isojen hiukkasten pääsyn pussiin.
  • Materiaali punnitaan, kun se täyttää pussin. Kun asema on varustettu automaattisella näytteenottolaitteella, laite ottaa halutun määrän näytettä materiaalivirrasta jokaisen täytön aikana.
  • Täytön jälkeen pussi siirretään sulkemiseen ja etiketöintiin, jossa se on merkitty painolla, päivämäärällä, kellonajalla, sarjanumerolla ja eränumerolla, valinnaisesti tuotetietojen ja varoitusmerkintöjen dokumenteilla.
  • Viivakoodi, 2D-koodi, 3D-koodi, RFID- tai NFC-tunnisteet voidaan kiinnittää seuraamaan yksittäisiä pakkauksia koko logistiikkaketjussa.
  • Suursäkit siirretään varastoon tai suoraan kuljetusajoneuvoon.

KATSO KUINKA SÄKITYSKONTTIMME TOIMII

TOIMINTAVALMIS  SÄKITYSKONTTIMME ON IHANTEELLINEN KUN

… haluat välttää pääomasijoituksia kiinteään säkityslaitteeseen Mobiiliratkaisumme palvelee sinua kasasta kasaan ja toimii myös kovimmissa sää- ja ympäristöolosuhteissa.

… haluat säästää aikaa ja rahaa materiaalin siirtämiseen operaatiosta toiseen  Nopeuta liikevaihtoasi ja varmista tuotteen materiaaliarvo punnitsemalla, murskaamalla, seulomalla ja pakkaamalla se paikan päällä.

… ei aina voi taata jokaisen säkin laatua asiakkaalle Ota jokaisesta pussista näytteet ja jäljitä tuotantoerä pussituspäivän, -ajan ja sarjanumeron perusteella.

… olet huolestunut henkilöstöstä ja ympäristöturvallisuudesta vaarallisten aineiden säkittämisessä. Autamme minimoimaan onnettomuusriskin asianmukaisella koulutuksella, työvälineillä ja turvallisilla työolosuhteilla.

JÄRJESTELMÄ KASVAA TARPEIDEN MUKAAN  – KYSY MEILTÄ SOPIVIN RATKAISU

Varusta säkityskontti apulaitteilla tarpeitesi mukaan: käytä pölynhallintaa, näytteenottoa, automaattisia merkintöjä ja pussien sulkemislaitteita, kuljettimia, jotka syöttävät materiaalia asemalle, ja kuljettimia, jotka rullaavat pussit ulos. Kokoonpano riippuu yksikkösi koosta ja tarvittavista ominaisuuksista – kysy meiltä tarpeitesi mukaista vaihtoehtoa!