Vumos Corporation
GreenRoads

GreenRoads

Ajele hyvillä mielin – uusi tiesi on kestävän kehityksen arvoinen pala elämääsi!

Varsinkin kun sen pinnasta huolehtii ympäristöystävällisistä raaka-aineista kuten sokereista ja tärkkelyksestä valmistettu DUST/BLOKR® Sugar Blend.

Nyt sinulla on vielä yksi syy lisää hymyillä sillä Vumos GreenRoads antaa elämällesi 5% CashBackia johonkin alueesi kohteeseen – vuodesta toiseen!

Oli kyseessä sitten ala-asteen puuhapiha, päiväkodin leluosasto tai paikallisen sairaalan viihtyvyys, voitte yhdessä päättää, mitä kohdetta tuemme. Useasta pienestä purosta muodostuu näin suuri virta, josta hyötyvät kaikki alueesi ihmiset – sekä ympäristö!

Anna hymylle tilaa – jokainen Cypher Environmentalin tuotetilaus kerryttää alueesi CashBack pottia sillä pienistäkin puroista syntyy suuria virtoja!

Jokainen kunnassasi, kylässä tai kaupungissa tehty tilaus kasvattaa kohdealueen CashBack summaa aina 5% tilauksen arvosta ja sitä kertyy koko kalenterivuoden ajan, koska tuotteitamme voi hyödyntää useilla eri tavoilla.

CashBack tilitetään seuraavan vuoden toisella neljänneksellä joko tuotemuodossa tai lahjoituksena suoraan ennalta valittuun kohteeseen!

Vumos GreenRoads on tarkoitettu yksityisteiden osuuskunnille ja kunnallisteille, ei teollisuus- tai kaivosalan toimijoille, ellei yhteistyöstä alueen muiden toimijoiden kanssa ole ennalta sovittu. Jokainen yhden kunnan tai kaupungin alueella tehty tuotetilaus kerryttää kyseisen alueen CashBack-summaa.


SUSTAINABLE & ENVIRONMENTALLY FRIENDLY

Mikäli asut VumosGreenin toiminta-alueella, hyödyt tuplasti!

Jos kohteen toteuttamisessa voidaan hyödyntää VumosGreenin maa- ja viherrakentamisen osaamista, me tuplaamme tähän kohteeseen menevän CashBack-hyvityksen ja vähennämme summan suoraan VumosGreenin laskusta.


Lisätietoja saat laittamalla viestiä osoitteeseen info@vumos.fi