Vumos laajentaa palvelujaan Itä- ja Keski-Suomen viherrakentamisen markkinoille
Vumos laajentaa palvelujaan Itä- ja Keski-Suomen viherrakentamisen markkinoille

Vumos laajentaa palvelujaan Itä- ja Keski-Suomen viherrakentamisen markkinoille

Kainuulainen maa-, kiviaines- ja viherrakentamiseen erikoistunut Vumos Oy vahvistaa toimintaansa viherrakentamisen markkinoilla Itä- ja Keski-Suomessa.

Yhtiö on solminut yhteistyösopimuksen logistiikka- ja infrapalvelujen monialayhtiö Savon Kuljetus Oy:n kanssa. Tavoitteena on yhteistyön voimalla varmistaa molempien toimijoiden kasvu omien alueiden ulkopuolelta, ja ottaa yhdessä markkinaosuutta isommista maa-, kiviaines- ja viherrakentamisen urakoista.

Yhteistyösopimuksen myötä Vumos Oy:n viherrakentamisen palvelut laajentavat logistiikka- ja infrapalvelujen monialayhtiön Savon Kuljetus Oy:n maarakennus- ja kiviainesosaamista. Savon Kuljetuksen toimitusjohtaja Jyri Kuivala on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. Kuivalan mukaan Vumos Greenin palvelut ovat täydellinen lisä Savon Kuljetuksen toimintaan.

-Voimme tehdä yhdessä isomman kokoluokan urakoita, joissa tarvitaan viherrakentamisen erikoisosaamista. Tarjoamme yhdessä maarakennusta sekä kiviaineksia, ja viimeistelemme urakat viherrakentamisella. Pystymme palvelemaan yhä isommalla alueella niin Kainuussa kuin Itä- ja Keski – Suomessa, Savon Kuljetuksen toimitusjohtaja Jyri Kuivala kuvailee.

-Rakennusmarkkinoilla tarvitaan nyt ketteryyttä, tehokkuutta ja kilpailukykyä. Tällä sopimuksella olemme yhdessä vahvempia ja pystymme palvelemaan yhdessä laajemmin asiakkaitamme, laajemmalla valikoimalla, Kuivala tiivistää.

Vumos Oy:n hallituksen puheenjohtaja, perheyrittäjä Jarkko Tervonen näkee Savon Kuljetuksen erinomaisena ja luotettavana kumppanina yhtiön palvelumyynnin vahvistamiseen. Yhteistyö lisää tehokkuutta ja kasvattaa urakkakokoja. Molemmilla yhtiöillä on kiviainesalueita Kainuussa, joiden kautta palvellaan alueen rakentajia.

-Molempien yhtiöiden tavoitteena on liikevaihdon kasvattaminen ja suuremman yhteistyökumppanin kanssa saamme enemmän aikaa. Työllistämme nyt lähes 30 viherrakentamisen erikoisosaajaa ja tätä määrää lähdemme kasvattamaan isompien urakoiden myötä, eli kumppanuudella on vaikutusta myös työllisyyteen, Jarkko Tervonen kuvailee.

Lisätietoja


Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi mm. Keski-Suomen Kuljetus Oy, KSK Logistiikka &Infra Oy, Niemisen Sora Oy, Suomen GPS-Mittaus Oy ja Tuomaan Rakennus Oy. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Karjalassa. Konsernimme palveluksessa on lähes 180 vahvaa osaajaa ja liikevaihtomme on noin 133 miljoonaa euroa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.
www.savonkuljetus.fi

Vumos Oy on vuonna 2008 perustettu perheyhtiö, jonka liiketoiminta koostuu Vumos Industrial Solutions – ja Vumos Green -palvelukokonaisuuksista. Vumoksen palveluita ovat mm. maanrakennus ja koneurakointi sekä ympäristöystävälliset teollisuuden pölynsidontatuotteet. Vumos Greenin osaamista ovat viher- ja ympäristörakentamisen palvelut aina pohjarakentamisesta, nurmetuksiin, istutuksiin ja kivitöihin. Vumoksen palveluksessa on reilu 50 alan osaaja ja yhtiön liikevaihto on n. 5 Meur. www.vumos.fi

Savon Kuljetus Oy, toimitusjohtaja Jyri Kuivala, puh. 044 727 2620, jyri.kuivala@savonkuljetus.fi
Vumos Oy, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Tervonen, puh. 050 570 8982, jarkko.tervonen@vumos.fi